Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/7457157 www.bgdnes.bg

Пролетна салата с ревен и рукола

Необходими продукти:

400 г рукола

250 г ревен

около 1/4 ч.ч. мед

200 г козе сирене

сол

черен пипер и зехтин на вкус

100 г орехи

балсамов оцет за овкусяван

Начин на приготвяне:

В предварително загрята на 220 градуса фурна по средата запечете ревена, който сте намазали с мед. Печете ревена за не повече от 5-7 минути и оставете да се охлади. Докато фурната е гореща, можете в нея да запечете и орехите за около 5-7 минути. В купа смесете солта, балсамовия оцет, зехтина и черния пипер. Към тях добавете руколата и ревена и разбъркайте добре Сервирайте със запечените орехи и козето сирене.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама