Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16648689 www.bgdnes.bg

Синът на Кофе Бабоне пропя в клип

Шестокласникът скоро ще се завърти и по телевизиите

Първият видеоклип на малкия син на Кофе Бабоне, Давид, вече е факт, хвали се шоуменът. Парчето е продуцирано и заснето от Христо Порязов, като екипът е снимал тийнейджъра в столичен хотел.

Давид вече е в шести клас в Музикалното училище в София, а заедно с баща си работят по песните от няколко месеца, признава роденият в Гана любимец от малкия екран. Самият Кофе отдавна е известен с хита си "Аз съм българинче", но има и още много песни. Сега е насочил таланта си да помага на сина си да се развива като музикант и изпълнител.

Реклама

Преди години Давид изненадал родителите си с музикалния си талант, признава Кофе. Едва три месеца му трябвали, за да се подготви за приемния изпит и да се научи да свири на пиано достатъчно виртуозно, че да го вземат в школото.

"Музикалните педагози казваха, че подготовката на едно дете обикновено трае години, а Давид едва за три месеца се ошлайфа и сега учи пиано и пеене", казва шоуменът. Самият той, както и съпругата му Мая Милчева никога не са се изявявали като музиканти и певци, но явно Давид е наследил талант отнякъде. "Като малка Мая е свирила на акордеон, ама това е било отдавна и не е проявила някакъв талант, та го е зарязала", смее се Бабоне.

По-големият му син - Соломон, започва да върви по стъпките на баща си, но в Англия. Той вече има английско гражданство и дори е национал на страната по шорттрек и се подготвя за участие на следващата зимна олимпиада. Само дето спортът вече отстъпва място на артистичните заложби на Соломон. Той вече е записал курсове по актьорско майсторство, а само преди месец родителите му бяха на Острова, за да го подкрепят и да види Кофе как се развива в актьорството наследникът му.

Четете още

Шоуменът Кофе Бабоне култов: В Гана ловят русалка. Има и мъжки, и женски

Шоуменът Кофе Бабоне култов: В Гана ловят русалка. Има и мъжки, и женски

Кофе Бабоне: Прабаба ми беше католичка, заради нея съм рижав

Кофе Бабоне: Прабаба ми беше католичка, заради нея съм рижав

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама