Палачинково руло със сьомга
НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ
яйца - 3 бр.
прясно мляко - 500 мл
сметана - 1 с.л.
HOSSO - 1 с.л.
брашно - 350 г
сол - 1 ч.л
захар - 1/2 ч.л.
пушена сьомга - 250 г
крема сирене - 150 г
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Разбиваме яйцата, като към тях прибавяме прясното мляко, олиото и сметаната, след това разбиваме хубаво с миксер и прибавяме пресятото брашно със солта постепенно.
Всичко разбиваме хубаво с миксера, за да няма бучки, и пържим на тигана, който само е намазан с олио от двете страни.
Нарежете рибата на лентички и я запържете за най-много за 1 мин.
Разстелете крема сиренето върху цялата палачинка и прибавете парче риба в началото на палачинката, така че да можем да навием на руло.
След като го навием, го режем на 5-6 парчета и сервираме.
Реклама
Реклама