Есенна руска салата
Необходими продукти:
телешки салам - 250 г
картофи - 3 бр. сварени
зелени ябълки - 1 бр.
краставици - 1 бр.
грах - 1 ч.ч. стерилизиран
зелен лук - 1 връзка
яйца - 2 бр.
майонеза - 150 мл
черен пипер - на вкус
сол - на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете на кубчета почистените ябълка и краставица и обелените картофи, които сте сварили предишния ден.
Смесете в дълбока купа със сварените за 11 минути в подсолена вода, обелени и нарязани на парченца яйца и ситно нарязания зелен лук.
Добавете отцедения грах, майонезата и дребно нарязания салам.
Овкусете руската салата със сол и черен пипер и разбъркайте.
Реклама
Реклама