Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/7471458 www.bgdnes.bg

Салата със соеви кълнове

Необходими продукти:

1/2 връзка спанак

20 г каперси

30 г соеви кълнове

1/2 консерва риба тон

1 стрък пресен лук

сол

1 с.л. лимонов сок

20 г козе сирене

1 с.л. зехтин

Начин на приготвяне:

Листата от спанака се накъсват. Лукът се нарязва на ситно и се прибавя към спанака. Посолява се и се подправя със сол, зехтин и лимонов сок. Разбърква се и се слага в порционна чиния. Отгоре върху салатата се изсипва рибата тон. Соевите кълнове се набождат в кръг. Поръсва се с каперси и парченца козе сирене.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама