Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/7351428 www.bgdnes.bg

Супа от зелен фасул

Необходими продукти:

1/2 кг зелен фасул

1 глава лук

1 морков

2 домата

4 с.л. олио

4 скилидки чесън

чубрица

магданоз

Начин на приготвяне:

Зеленият фасул се нарязва на малки парченца и се слага в тенджера с вряща вода. Добавят се и нарязаните на ситно лук и морков. Вари се 20-25 минути, след което се добавят нарязаните на дребно домати и счуканият на ситно чесън.

От яйцето, брашното и олиото се прави застройка. Разрежда се с малко топла вода, разбърква се добре и супата се застройва.

Овкусява се със сол, пипер, чубрица и магданоз и след 3-4 минути се сваля от огъня.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама