Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/7281922 www.bgdnes.bg

Черна ряпа с кисело мляко и пресен лук

Необходими продукти:

ряпа - 2 глави, черна
кисело мляко - 1 ч.ч.
зелен лук - 2 стръка
зехтин - 3 с.л.
сол - на вкус
черен пипер - на вкус

Начин на приготвяне:
Обелваме и настъргваме на едро ренде ряпата, накисваме я в студена вода за кратко и я отцеждаме.
Посоляваме и подправяме със зехтин, сол и черен пипер.
Смесваме ряпата в купа с киселото мляко и прибавяме нарязания пресен лук.
Разбъркваме и сервираме охладена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама