Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/7151562 www.bgdnes.bg

Спанак по римски

Необходими продукти:

1 кг млад спанак

2 с. л. зехтин

1 с. л. масло

2 скилидки чесън, пресовани заедно с люспата

100 г стафиди

100 г кедрови ядки

морска сол на вкус

пипер меланж на вкус

Начин на приготвяне:

Загряват се маслото и зехтинът. Слага се чесънът, разбърква се, докато стане ароматен, и се отстранява. Добавят се стафидите и ядките и се разбъркват, докато леко се зачервят кедровите ядки. Слага се спанакът и се разбърква, докато завехне. Подправя се със сол и пипер на вкус.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама