Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/6972267 www.bgdnes.bg

Паста „Алфредо“

Необходими продукти:

паста - 400 г по избор

масло - 50 г

сметана - 200 мл

индийско орехче - 1 щипка

пармезан - 50 г

прясно мляко - 6 с.л.

черен пипер

сол

Начин на приготвяне:

Сварете пастата в подсолена вода. Междувременно разтопете маслото в тенджерка, прибавете сметаната и кипнете. Намалете огъня и варете 1 минута.

Отцедете сварената паста и прибавете към соса. Добавете индийското орехче, пармезана и млякото, овкусете със сол и черен пипер.

Разбърквайте внимателно и сервирайте пастата, поръсена с още пармезан.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама