Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/6809790 www.bgdnes.bg

Панирани пилешки руладини

Необходими продукти:

пилешко месо - 4 броя пилешки гърди

гъби - 200 г

червени чушки - 1 брой

бекон - 200 г

кашкавал - 120 г

кисели краставички - 2 броя

галета

черен пипер

сол

чубрица

Начин на приготвяне:

Пилешките гърди се начукват старателно под фолио, за да не се разкъсат. Овкусяват се с подправките и се оставят настрана.

В сгорещена мазнина се задушават гъбите и се овкусяват със сол и черен пипер. Кашкавалът, чушката, беконът и киселите краставички се нарязват на дълги тънки ивици.

Реклама

В средата на всяко парче пилешко се подреждат парче кашкавал, кисели краставички, чушка, бекон и малко от запържените гъби. Навиват се на руло и се затварят с клечки за зъби.

Така приготвените пилешки руладини се овалват в галета и се запържват от всички страни до златисто. Поднасят се с ленти от чушки, краставички и кашкавал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама