Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/6643107 www.bgdnes.bg

Ребърца в кисело зеле

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

1 кг свински ребра

млян черен пипер на вкус

1 щипка кимион

1 щипка куркума

сол на вкус

150 г бекон

1 кисела зелка

200 г шарена сланина

200 мл бира

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Натрийте ребърцата с подправките и ги оставете около 20-30 минути да се овкусят. Завийте всяко едно в тънко нарязани парченца бекон и после в листа от киселото зеле. Наредете ги в тавичка върху парчета от шарената сланинка, полейте ги с бирата, покрийте с домакинско фолио и печете в умерена фурна до готовност. Пет минути преди да изключите фурната, ги наръсете леко с червен пипер и ги запечете.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама