Гръцка рибена салата
 
                                                                                                    
                                                                                          
                                             
                                                                                     НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
2 филета от морска риба
сол и черен пипер
1 глава кромид лук
1 зелена чушка
1 домат
2 лимона
2 с. л. зехтин
риган
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Рибеното филе се сварява в леко подсолена вода. Отцежда се добре и нарязва на малки парчета. Слага се в салатиера, отгоре се нареждат кромидът и чушката, нарязани на кръгчета. Салатата се подправя със сол и черен пипер, залива се със сока на единия лимон и зехтина и се наръсва с риган. Гръцката рибена салата преди поднасяне се украсява с резени от втория лимон.
                                        Реклама
                                                                           
                                                                                               
                                        Реклама
                                        
    
    
    
    
                                    
                                                       
                         
                         
                     
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                             
                             
                                     
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            