Пиле по мексикански
 
                                                                                                    
                                                                                          
                                             
                                                                                     НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
За около 2 порции:
300 г пилешко месо (филе/бутчета)
1 консерва царевица (300-350 г)
250 мл доматено пюре
50 г кашкавал за поръсване
сол
черен пипер
чили
1/2 връзка магданоз
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Пилешкото месо се запържва в тиган до полуготовност. Добавя се доматеното пюре, размито с малко вода. Задушаваме за около 10-15 минути. Добавяме царевицата и се готви още 5 минути. Овкусява се със сол, пипер, чили.
Преди да махнем ястието от котлона, добавяме нарязания на ситно магданоз. При поднасяне поръсваме всяка порция с настърган кашкавал.
                                        Реклама
                                                                           
                                                                                               
                                        Реклама
                                        
    
    
    
    
                                    
                                                       
                         
                         
                     
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                             
                             
                                     
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            