ДОМАТЕН ТАРАТОР
 
                                                                                                    
                                                                                          
                                             
                                                                                     Необходими продукти:
750 г зрели домати
100 мл зеленчуков бульон, леко топъл
400 г кисело мляко
2 скилидки чесън - по желание
черен пипер, щипка захар, листа босилек
Начин на приготвяне:
Доматите се попарват, обелват и нарязват на парченца. Пюрират се с леко топлият бульон и чесъна. Добавят се киселото мляко и босилекът, разбива се добре, подправя се и се слага да се охлади. Гарнира се с листа босилек. Към супата върви препечен хляб, натрит с чесън.
                                        Реклама
                                                                           
                                                                                               
                                        Реклама
                                        
    
    
    
    
                                    
                                                       
                         
                         
                     
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                             
                             
                                     
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            