ДОМАШЕН ШОКОЛАД "РОЖКОВ
 
                                                                                                    
                                                                                          
                                             
                                                                                     "
Необходиви продукти:
какаово масло / краве масло - 250 г
мед - 200 г течен / или чаша кафява захар
брашно от рожков - 4 - 5 препълнени ч.л.
какао - 3 - 4 препълнени ч.л. на прах
Начин на приготвяне:
В съд поставяме какаовото масло да се разтопи на слаб огън. Може и на водна баня. След като е готово, поставяме течния мед, брашно от рожков и какао на прах. Разбъркваме добре, след което изливаме във формички и се оставя да стегне в хладилник.
                                        Реклама
                                                                           
                                                                                               
                                        Реклама
                                        
    
    
    
    
                                    
                                                       
                         
                         
                     
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                             
                             
                                     
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            