Сладоледена торта с шоколадови бисквити
 
                                                                                                    
                                                                                          
                                             
                                                                                     Необходими продукти:
сладолед - 4 пакетчета на прах
прясно мляко - 1 л
бисквити - 2 пакета наситено шоколадови
За гарниране
вишни - от сладко
шоколад - настърган
Начин на приготвяне:
Според указанията върху опаковките се разбива сладоледеният прах в различни купи. Сипва се първият сладолед в тортена форма, подреждат се вишни от сладко и се поръсва с шоколад. За да замръзне, се слага във фризера. Подрежда се пласт от смлените бисквити отгоре и след това се покрива с втория сладолед. Подреждат се вишни, поръсва се с шоколад и отново се слага да замръзне. До изчерпване на продуктите се продължава така и докато стане време за поднасяне, тортата се държи във фризера.
                                        Реклама
                                                                           
                                                                                               
                                        Реклама
                                        
    
    
    
    
                                    
                                                       
                         
                         
                     
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                             
                             
                                     
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            