ДОМАШЕН СЛАДОЛЕД С БАНАНИ
 
                                                                                                    
                                                                                          
                                             
                                                                                     Продукти за 4 чаши
3 предварително замразени банана, нарязани на кубчета
4 лъжици кисело мляко, йогурт или заквасена сметана (или 100 грама студено прясно мляко)
1 лъжица фъстъчено масло
Извадете кубчетата банан от фризера. Добре е да ги замразите в кутия или найлоново пликче, за да имат свеж вкус след изваждането им от камерата. Поставете трите банана в блендера. Сложете отгоре киселото мляко или прясното. Домашният сладолед става еднакво вкусен, а сместа хомогенна, независимо какво мляко или сметана ще използвате. Накрая добавете лъжичката фъстъчено масло. Разбийте до получаване на гъста смес, която се налива в купички или чаши. Консумира се веднага, тъй като се разтопява по-бързо от купения сладолед.
                                        Реклама
                                                                           
                                                                                               
                                        Реклама
                                        
    
    
    
    
                                    
                                                       
                         
                         
                     
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                             
                             
                                     
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            