Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/5312526 www.bgdnes.bg

Десерт с маскарпоне, кафе и какао

Необходими продукти:
400 г маскарпоне
100 мл кондензирано мляко
50 мл кафе
1 с.л. какао

Начин на приготвяне:
Маскарпонето се разбива с подсладеното кондензирано мляко, като кондензираното мляко се добавя на порции. Кафето се разбива със съвсем малко количество маскарпоне и се разпределя на дъното на десертни чаши. След това върху тънката кафеена смес се поставя част от разбитото с кондензираното мляко маскарпоне, после отново се добавя кафеен крем и накрая в десертните чашки с помощта на шприц се поставя от крема. Поръсва се обилно с какао и се сервира веднага.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама