Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/retsepti/article/4860341 www.bgdnes.bg

Черноморски сафрид с лук и горчица на фурна

Необходими продукти:

черноморски сафрид,

масло,

горчица,

галета,

кромид лук,

чаша вино,

сол,

черен пипер на вкус,

рибена подправка

Начин на приготвяне:
Дъното на тавата намазваме с малко мазнина. Рибите почистваме от вътрешностите и измиваме. В коремчето на всяка една риба поставяме по малко масло и горчица, сол, рибената подправка и черния пипер. 2/3 от количеството на лука разстиламе на дъното на тавата. Поставяме рибата с коремчето нагоре и покриваме с останалия кромид лук. Поръсваме с галетата, сипваме малко водичка и виното и печем на умерена фурна до готовност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама