Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/novini/article/18654053 www.bgdnes.bg

Ансамбълът амбициран за Лос Анджелис 2028

Ансамбълът ни по художествена гимнастика остава в същия състав, а треньор продължава да е Весела Димитрова, като амбицията е вече титла на следващите олимпийски игри в Лос Анджелис. Това обяви самата наставничка след завръщането на грациите от Париж, където момичетата завършиха на четвърто място.

Димитрова бе казала, че ще обмисли бъдещето си по време на почивката, но още при завръщането на родна земя обяви своето решение.

Реклама

"Имам планове може би до 10 август 2028 г. Почваме наново да мислим и да се трудим, да се борим, не сме се отказали. Аз няма как да не намеря мотивация, след като имам тези прекрасни момичета до себе си. Горда съм, че съм с тях", каза Димитрова.

"Искам специално да изразя огромната си благодарност към труда, който положиха на това състезание и в подготовката момичетата - коментира още Димитрова. - Наистина се бориха до края. Само един малшанс, една грешка ни отдели може би от златните медали, но те са млади, имат да се учат и мисля, че ще са още по-добри следващия сезон. Бяха много добри, аз съм доволна, много ги обичам и наистина им благодаря, че се бориха страшно. Мисля, че това не беше тяхната олимпиада, но показаха класна гимнастика."

В залата за подготовка остава и 18-годишната Стилияна Николова, която не намери място във финалите в Париж. "Мотивирана съм, но оттук нататък ще обмислям всичко стъпка по стъпка и няма да прескачам нищо", каза самата Николова.

Четете още

Боряна Калейн обмисля да спре със спорта

Боряна Калейн обмисля да спре със спорта

Весела Димитрова остава начело на ансамбъла

Весела Димитрова остава начело на ансамбъла

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама