Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/evro%202024/article/18228338 www.bgdnes.bg

ЖЕГА! Фенка на Полша влудява в Германия

*8 години по-късно тя отново е тук

*Пищната Марта Барчок бе избрана за Мис Евро 2016

Гореща фенка на Полша стана истински хит на европейското първенство в Германия. Пищната Марта Барчок дере гърло за любимците си от трибуните. 

Хубавицата определено привлича всички погледи към себе си с красивата си усмивка, но най-вече с огромния бюст с дълбоко деколте. Атрактивната брюнетка бе на стадиона в Хамбург, където изгледа първия мач на поляците срещу Нидерландия. 

Реклама

За нейно разочарование любимците й допуснаха обрат и загубиха с 1:2. Със сигурност Марта няма да се откажа от подкрепата си и днес отново ще е на трибуните на Олимпийския стадион в Берлин за мача срещу Австрия. 

Красивата полякиня се прочу още преди няколко години, след като бе избрана за Мис Евро 2016. Тогава първенството на Стария континент се проведе във Франция. Разкрепостената Марта има към момента 700 хиляди последователи в своя инстаграм. Титлата й дори й помогна да направи име в модния бизнес. В момента тя живее в Лондон и често е лице на различни рекламни кампании. 

"Феновете ни са страхотни, футболистите играят в добри европейски клубове, треньорът ни е с богат опит, теоретично всичко трябва да е наред... така че какво не е?", анализира ситуацията след първия мач Барчок. "Моят съвет към играчите е да не мислят за пари и бонуси, вие играете за Полша!" 

Четете още

Битка на нежния фронт: Ана Пиньо детронира Джорджина

Битка на нежния фронт: Ана Пиньо детронира Джорджина

Вижте най-секси мацките на Евро 2024

Вижте най-секси мацките на Евро 2024

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама