Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/evro%202024/article/18162015 www.bgdnes.bg

Вижте най-секси мацките на Евро 2024

*Джорджина остава на върха

*Куп нови красавици по стадионите в Германия

Европейското първенство ще събере на едно място някои от най-големите звезди на световния футбол. Освен по терените ще е интересно и на трибуните.

Там за своите любими мъже ще дерат гърла цяла плеяда красавици. Приятелките и съпругите на футболистите се готвят да подкрепят своите момчета. На са малко тези, които привличат вниманието на феновете почти колкото и играчите. Ето кои ще са най-сексапилните футболни половинки на Евро 2024:

Реклама

1. Джорджина Родригес остава безспорната кралица сред футболните половинки. Днес аржентинката е една от най-известните жени. И няма как да е иначе, след като успя да плени сърцето на Кристиано Роналдо. Двамата са заедно от 2017 година и имат две общи дъщерички. Благодарение на връзката си с петкратния носител на "Златната топка" красивата Джорджина извървя пътя на Пепеляшка. От продавачка в магазин до лице на редица световни марки. Има документална поредица в "Нетфликс". Последователите й в инстаграм вече са 59,4 млн. 

2. Алис Кампело е най-известната половинка на испански национал. Тя е съпругата на Алваро Мората. Красивата италианка плени сърцето на нападателя по време на първия му престой в "Ювентус". Днес двамата са женени и имат четири деца. Алис е сред най-известните модни блогъри в Европа. Освен това се изявява и като модел. Има и свои марки дрехи и козметика. 

3. Изабел Ковачич е красивата половинка на хървтския национал Матео Ковачич. Тя е сред най-търсените модели на Стария континент. Изабел и халфът се запознават още като деца... в църква. Там бъдещият футболист помага за оправянето на олтара, а хубавицата е част от църковния хор. Оттогава двамата не са се разделяли. Днес са щастливо женени, а в момента Изабел е бременна с второто им дете. 

4. Катрин Фрайс е годеницата на датския национал Андреас Кристенсен. Синеоката хубавица е известен модел в Швеция. След преминаването на любимия й в "Барселона" стана популярна и в Испания. Играчът на каталунците й предложи брак в края на миналото лято. Това стана няколко месеца след като моделката го дари с второ дете. 

5. Ана Левандовска е омъжена за звездата на Полша Роберт Левандовски. Двамата са семейство от 2013 година. Красивата половинка на нападателя също е била спортист. Тя е бивша състезателка по карате. Медалистка е от световни и европейски първенства. След края на кариерата й се занимава с фитнес и здравословно хранене. Ана изгради цяла бизнесимперия, базирана на тях. 

6. Сара Гюндоган е съпругата на капитана на Германия Илкай Гюндоган. Връзката им се разви мълниеносно. Започнаха да излизат през лятото на 2021 година. Няколко месеца по-късно вече бяха сгодени. Сключиха брак на тайна церемония в Дания през лятото на 2022-а, а миналата година станаха родители. Сара беше изключително успешна телевизионна водеща и модел, преди да срещне Илкай. Участва и в няколко филма. 

Реклама

7. Пери Едуардс е жената до английския национал Алекс Окслейд Чембърлейн. Двамата са заедно от 2016 година. Имат син. Пери е изключително известна певица. Прочу се по света като част от момичешката група Little Mix. След редица успехи заедно и вече пораснали, дамите се разделиха. В момента Едуардс работи по първия си самостоятелен албум. 

8. Леонита Лекай е красивата съпруга на Гранит Джака. С появата си на трибуните за мачовете на мъжа си тя винаги приковава вниманието към себе си. Леонита също е от албански произход. Говори английски, немски и албански свободно. Определят я за една от най-красивите футболни съпруги в света. Не се знае с какво се занимава. Винаги придружава съпруга си заедно с неговата майка по стадионите. 

9. Лаура Силия Валк е новото гадже на Джуд Белингам, ако се вярва на английските таблоиди. Нидерландката е модел. Работи с модни къщи по целия свят. Често позира по бельо. Студентка е в Амстердамския университет за приложни науки. Има собствена консултантска фирма за социални медии. 

10. Анастасия Ражнатович може и да е по-известна от съпруга си Неманя Гудел. Красавицата е дъщеря на кралицата на балканската музика Цеца Ражнатович. Самата тя също е певица. Със сръбския национал подписаха преди няколко месеца в Севиля. Дни преди европейското вдигнаха втора церемония в Белград. Тя бе в дома на Цеца. 

Четете още

Мария Бакалова: Няма да гледам Евро 2024

Мария Бакалова: Няма да гледам Евро 2024

Фенка №1 в света Ивана Кнол: Сама съм!  Идвам в Германия

Фенка №1 в света Ивана Кнол: Сама съм! Идвам в Германия

Реклама
Реклама
Реклама