Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/evro%202024/article/18142246 www.bgdnes.bg

Фенка №1 в света Ивана Кнол: Сама съм! Идвам в Германия

Най-сексапилната футболна фенка в света Ивана Кнол няма мъж до себе си. Това призна самата хърватка.

„Имах приятел, с когото бяхме заедно десет години – разкри инфлуенсърката пред „Билд". – Разделихме се миналата година. Сега съм сама, но в момента не търся нов мъж."

Реклама

След като доби световна слава на Мондиала в Катара, сега Ивана ще подкрепя Лука Модрич и компания и на Евро 2024.

„Пристигам в Берлин на 10 юни. Хърватия ще играе срещу Испания там на 15-и. Четири дни по-късно съм в Хамбург за мача срещу Албания. И след това на 24 юни в Лайпциг за двубоя с Италия. Ще следя всички мачове на Хърватия и се надявам да остана в Германия до финала", споделя Кнол.

Хърватката все още не е решила с какви тоалети ще се появи на стадионите, пише hotsport.bg. По време на световното Ивана привлече вниманието на всички със секси облеклата си.

„Все още не знам точно какво ще нося. Сигурно ще имам спонтанни идеи. Може и нещо пригодено бързо. Да залепя хърватското знаме върху дрехи, които харесвам. Направих го и в Катар", казва Кнол.

Въпреки секси снимките си в социалните мрежи Ивана е категорична, че не би си направила профил в OnlyFans. Нито пък да се снима гола за „Плейбой".

„Дадох интервю за хърватското издание. Ако някога са поискали голи снимки, агентът ми не ми е казвал. Той знае, че не искам това", категорична е Ивана.

Четете още

Помните ли я? Сексапилната Ивана се стяга и за Евро 2024

Помните ли я? Сексапилната Ивана се стяга и за Евро 2024

Ивана започна бизнес

Ивана започна бизнес

Реклама
Реклама
Реклама