Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17511919 www.bgdnes.bg

Помните ли я? Сексапилната Ивана се стяга и за Евро 2024

Хърватският модел очаква отново да жъне слава и в Германия

Медийната сензация от световното първенство в Катар през 2022 г. Ивана Кнол вече мисли и как ще се представи на европейското това лято. Хърватският модел вече е направила резервацията заедно с приятели и ще бъде в Германия между 14 юни и 14 юли.

При сериозните ограничения в арабската страна преди две години г-ца Кнол изобщо не се съобразяваше с приетия там начин за обличане на жените. Вместо това, тя доста свободно показваше плът, а снимките й не слизаха от страниците на периодичните издания, зажаднели за нещо "по така" извън мачовете.

Реклама

По терените в Германия отборът на Хърватия започва участието си в група с Италия, Испания и Албания. Въпреки сериозните съперници Ивана е сигурна, че "шахматистите" ще успеят да преодолеят групата си, тъй като най-малкото излизат със самочувствието на трети в света от шампионата в Катар.

Хубавицата тогава бе наречена "бивша мис Хърватия", но после опроверга това, като уточни, че само е била финалистка в конкурса преди години. Оттогава тя си изкарва прехраната като модел, а и чрез профилите си в социалните мрежи. Макар да показва доста разкрепостени тоалети, излагащи на показ прелестите й, Ивана не си направи, нито има намерение и за в бъдеще, профил с носещите солидни приходи сайтове за голи фотографии.

Като репетиция за стадионите Ивана, която живее в САЩ, се изфука и с присъствие на Голямата награда на Щатите във Формула 1, проведена в Маями.

Четете още

Ивана започна бизнес

Ивана започна бизнес

Хърватката Ивана: Не съм си пипала дупето

Хърватката Ивана: Не съм си пипала дупето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама