Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/evro%202024/article/18218713 www.bgdnes.bg

Битка на нежния фронт: Ана Пиньо детронира Джорджина

Родригес все още носи етикета на златотърсачка

Ана Пиньо, съпругата на португалския национал Бруно Фернандеш, се оказва най-обичаната футболна половинка в иберийската страна и не само. А Джорджина Родригес, идеалната жена на идеалния футболист - Кристиано Роналдо, не може да се отърве от етикета си на златотърсачка, показва проучване на местно издание.

Ана и Бруно са заедно от тийнейджърските години и печелят сърцата на феновете с безрезервната си любов. Тя подкрепяла плеймейкъра на "Манчестър Юнайтед", когато той е бил беден като църковна мишка, играейки за италианския "Новара". Фернандес казва: "Ана беше с мен, откакто бяхме на 16 години. Когато започнахме да излизаме, аз не правех пари като футболист, а тя имаше хубава работа като съдия по футзал през уикендите.

Ходехме на кино в неделя. Ана плащаше билетите ни за кино. Същото е и с излизането на вечеря. Дори в пицарията тя трябваше да плати."

Реклама

Джорджина е най-известната футболна съпруга на планетата. Тя има невероятните 60 милиона последователи в инстаграм, където споделя удивителния си начин на живот с една от най-богатите спортни звезди на планетата.

Това включва много снимки по бикини, където показва невероятната си фигура. Джорджина също споделя своите различни фотосесии, любовта към дизайнерските облекла и бижутата и семейния живот. И всичко е твърде лъскаво и недостъпно за футболния фен.

Един модел - Инес Томас, подкрепя Бернардо Силва. Инес е категоризирана като една от идеалните млади жени. Двамата се запознаха през 2020 г., когато се оказаха в една приятелска компания в родната им Португалия, като се сгодиха две години по-късно. През 2023 година те посрещнаха първото си дете заедно.

Четете още

Роналдо бута още два рекорда

Роналдо бута още два рекорда

Вижте кои са най-големите млади таланти на Евро 2024

Вижте кои са най-големите млади таланти на Евро 2024

НЕЛОВКО! Грешникът за Чехия рекламира гащи на Роналдо

НЕЛОВКО! Грешникът за Чехия рекламира гащи на Роналдо

Турски талант подобри рекорд на Кристиано Роналдо

Турски талант подобри рекорд на Кристиано Роналдо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама