Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18803755 www.bgdnes.bg

Бюст №1 в "Ергенът" показа годеника

  • Силиконовата Лиа влюбена в чужденец 
  • Близки питат за сватба и деца, двамата мълчат 

Ергенката с най-голям силиконов бюст най-сетне разкри самоличността на годеника си. Изгората на пищната Лиа Кръстева от втория сезон на култовото риалити е влюбена в чужденеца Майк Литсън, който си пада по музиката и пътешествията, разкриват двамата в социалните мрежи.

Реклама

След края на излъчването на шоуто Лиа заживя със своя годеник и с двете им кучета. Хубавицата зарадва всички, след като за Коледа си сложи ударна доза силикон, който радва мъжката част от последователите й.

Лиа е писателка на любовни романи и мечтае да сътвори бестселър, но докато успее да пробие в света на литературата, работи като оценител на недвижими имоти в семейната фирма. Ергенката смята, че любовните романи са най-подходящият за нея жанр именно заради романтичната й натура.

Именно тя я отвежда при Майк, който също е творческа личност. Двама са лудо влюбени, както изглежда по снимките им, на които страстно се целуват веднъж пред Айфеловата кула в Париж, а после на яхта край гръцки остров.

Неочакваната новина за годежа Лиа обяви в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по Би Ти Ви през март 2023 г. Красавицата показа и годежен пръстен тогава пред невярващия поглед на водещия броени дни след телевизионния финал на втория сезон на "Ергенът".

"Имам годеник. Преди месец и половина се запознахме. Той не чака три месеца, за да ме избере измежду другите жени, като в "Ергенът", а още на третата среща ми предложи брак. Аз му отказах, но той всеки път настояваше. Накрая ме заведе на любимото ми езеро Уиндърмиър в Англия и там приех", разкри пред зрителите на живо Лиа и добави, че годеникът й всекидневно й се подиграва за участието, като й подарява рози.

Близки на двамата вече година и половина питат за сватба и деца, но годениците все още мълчат по въпроса.

Четете още

Ергенка посреща ЧНГ със силиконови бомби и годеник

Ергенка посреща ЧНГ със силиконови бомби и годеник

Лиа от "Ергенът" разкри от какво й омекват краката

Лиа от "Ергенът" разкри от какво й омекват краката

Лиа сънува еротичен сън с Ергенът, ще описва копнежите си в книга

Лиа сънува еротичен сън с Ергенът, ще описва копнежите си в книга

Първа сватба в "Ергенът"!

Първа сватба в "Ергенът"!

Реклама
Реклама
Реклама