Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/16752101 www.bgdnes.bg

Ергенка посреща ЧНГ със силиконови бомби и годеник

Лиа разцъфтява след риалити предаването 

Ергенката Лиа разцъфна!

Столичанката не успя да се пребори за сърцето на пианиста Евгени, но броени дни след излизането си от риалити формата афишира любовна връзка с млад мъж и дори показа годежен пръстен в ефир с обяснението, че искрата пламнала по време на снимките на предаването.

След края на излъчването на шоуто Лиа заживя със своя годеник и с двете им кучета. Хубавицата зарадва всички, след като за Коледа си сложи ударна доза силикон, който радва мъжката част от последователите й.

Реклама

Лиа е писателка на любовни романи и мечтае да сътвори бестселър, но докато успее да пробие в света на литературата, работи като оценител на недвижими имоти в семейната фирма.

Ергенката пише първия си роман на 21 години, но го пази в тайна дълго време. Преди да се престраши да покаже творбата си, Лиа търси контакт с изявени писатели на любовни романи, които да кажат мнението си за това какво е написала. Едва след като получава тяхното одобрение, търси издател. Така през 2020 г. на пазара излиза книгата й "Маскарад". Лиа смята, че любовните романи са най-подходящият за нея жанр именно заради романтичната й натура.

Четете още

Лиа от "Ергенът" разкри от какво й омекват краката

Лиа от "Ергенът" разкри от какво й омекват краката

Лиа сънува еротичен сън с Ергенът, ще описва копнежите си в книга

Лиа сънува еротичен сън с Ергенът, ще описва копнежите си в книга

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама