Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18257141 www.bgdnes.bg

„Хилтън София” коронясан за "Градски хотел на годината" advertorial icon

Петзвездният хотел грабва престижна награда, утвърждавайки се като лидер в градския туризъм

„Хилтън София” официално беше обявен за „Градски хотел на годината“. Петзвездният столичен хотел беше избран за победител на тазгодишното издание на Българските туристически награди от престижно международно жури с членове от САЩ, Швейцария, Великобритания и България.

Високият приз беше връчен от заместник-министъра на туризма Павлин Петров на Живко Иванов, директор „Управление на активи” в компанията инвеститор на хотела „Галакси Инвестмънт Груп“.

„Обновяването на „Хилтън София” е една от знаковите инвестиционни инициативи за нас. Целта ни беше да превърнем един хотел, проектиран преди повече от тридесет години, в най-модерния градски хотел в столицата - коментира Живко Иванов. - Интегрираме концепцията „Парк в хотела и хотел в парка“ заедно с най-съвременните решения в хотелиерството и конферентните пространства. Изцяло обновените пространства предоставят изключително изживяване, в което природата се слива с модерния дизайн. Едновременно с това показваме, че петзвездното качество е водещо и без аналог. Създадохме изключителни публични зони - барове и ресторанти, с които целим да превърнем „Хилтън София” в център за срещи не само за жителите на столицата, но и за гостите на града.”

Шестото издание на Българските туристически награди се проведе в Царево в партньорство с Министерството на туризма и Оперативна програма „Туризъм – София”. Събитието беше уважено от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Реклама