Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18997704 www.bgdnes.bg

Юксел Кадриев призна: Който търси, намира! И се пусна с гаджето от Витоша

Ето я тайнствената госпожица, която е гадже на Юксел Кадриев!

Това е красивата Венцислава Велчева. 

Водещият на новините в Би Ти Ви за първи път официално призна, че има жена до себе си като се снима с младата жена в профила си в инстаграм с думите:

"Който търси може и да намира, но само този, който вярва, получава". Коментарите под поста на приятелите на Юксел го поздравяват за добрия избор.

Реклама

"Млада е, може да ти е дъщеря, но и ти си в супер форма", смее се Юлия Иванова, на която Кадриев отговаря с усмивка в поста.

Красивата Венцислава най-вероятно е малко по-голяма от дъщерята на Юксел - Габриела. Това не им пречи обаче да имат впечатляваща любов.

Още през април водещият започна да отслабва като почти всеки ден бе на Витоша. След това се разбра, че не е бил сам, а придружен от млада красавица. Любовта вдъхновява журналиста и той издаде втора книга със стихове пак по това време.

"Истинският живот на мъжа започва след 50 години" казва водещият Юксел Кадриев. На 27 март той посрещна 51, узрял за нов живот и с ново амплоа.

Емблематичното лице на Би Ти Ви ходи от няколко години на уроци по пеене, едновременно с това продължава и с тези по пиано.

Когато издал първата си стихосбирка „Намираш. Губиш. Получаваш", бардът Мишо Белчев му дава кураж и става негов редактор. Легендарният романтик хвали творбите на Юксел и дори сравнява стила му с този на великия Омар Хаям. Kaдриев уточнява, че е започнал да пише преди няколко години, когато е бил много влюбен и че абсолютно всичко в мерената му реч е „по действителни случаи".

Реклама

Юксел е от турски произход.

Името му означава "буен поток". Точно такъв е бил той в детството си. Този период от живота си свързва най-вече с безгрижие. Не помни първото си стихотворение, само някои неуспешни опити за писане в трети клас. Момчето от Оряхово сменя няколко професии, след като пристига в София.

Първо става дърводелец - завършил е техникума по дърводелство в родния си град, после златар, а след това се трудил в детективска агенция. След като завършва НАТФИЗ, специалност „Публична реч", започва да се занимава с телевизия от 1998 г. Първата му работа е като водещ новини в телевизия „Ден". Минава за три години през Нова телевизия като водещ на централните емисии „Календар", а през 2003 г. се присъединява към екипа на Би Ти Ви.

С днешна дата е разведен със съпругата си Бонка, която живее извън България и има друг брак. От нея е дъщеря му Габриела.

Четете още

Пчела пречи на рецитала на Юксел Кадриев

Пчела пречи на рецитала на Юксел Кадриев

И Златимир Йочев като Юксел Кадриев, прописа стихове

И Златимир Йочев като Юксел Кадриев, прописа стихове

Реклама
Реклама
Реклама