Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18180855 www.bgdnes.bg

Мустакът на Етиен Леви е магнит за жените

На 67 години кандидат-депутатът отново е влюбен

Певецът е майстор на киселото зеле и еврейската кухня

Мустакът на Етиен Леви е едно от големите му оръжия в любовта. Легендарният изпълнител от група "Трик", който се очаква да влезе в новия парламент от изненадата "Величие", се гордее с лицевото си окосмяване, а дамите трудно устояват на чара му. Етиен е специалист по "тънката част" и през целия си живот е заобиколен от красиви мадами. На 67 години отново е влюбен. Леви спазва желязно правило и никога не си позволява да има приятелка от музикалния бизнес. Певецът и педагог предпочита потайните връзки и не разкрива тайните от спалнята си, но все пак някои от тях са известни.

Етиен има три деца, а през миналата година му се роди и трети внук. Музикантът е женен в продължение на 15 години за първата си съпруга, от която има дъщеря. От втората си дългогодишна връзка има две момчета, които нарича своите принцове.

Реклама

Леви обича да се шегува с мустака си, който бе принуден на няколко пъти да обръсне заради различните си роли в телевизионните формати.

"Етиен без мустак е като жена с мустак", казва за него Рачков. А самият Етиен също има няколко любими лафа на тази тема. "Целувка без мустак е като небе без звезди. А целувка с мустак е нещо съвършено - небе с луна и много светещи тела", казва чаровният музикант. Преди няколко години той дори спечели наградата "Вазовски мустак" и лично отиде да си я получи в Сопот.

Певецът не крие, че любовта го кара да се чувства млад. Неговите студентки в НБУ също поддържат либидото му, но Етиен никога не си позволява да се сближава прекалено много с тях. Младите дами също флиртуват с него, но той си пада по по-зрели по-дами. Етиен казва, че мъжката част от родата му са били все "нежни и търсени кавалери".

Неочаквано през 80-те години изпълнителят е нарочен за... гей заради различната си визия. Тогава Етиен е убеден от своя приятел да се изруси, което в соцвремената е повече от скандално. Постепенно хората свикват с визията му, а и Етиен има достатъчно аргументи да пребори гей теорията...

Леви е силно вярващ, но не и религиозен. Не признава християнство, юдеизъм, мюсюлманство, а вярата в "единния Бог". Именно вярата му помага в трудните моменти. Преди две години той и половинката му изкараха тежко коронавируса, като се разболяват цели три пъти. Налага се да закара жена си в "Пирогов", но за щастие, и двамата се възстановяват напълно. "Не вярвам, че този вирус се е появил ей така, от въздуха, за мен той е лабораторно творение - казва Етиен. - Страхът е най-големият враг на заболелите от този вирус, както и на тези, които не са се разболявали. Силната вяра, силният дух, позитивната енергия са много важни в борбата с това зло."

Освен музикант и специалист по дамите Леви е майстор и в кухнята. Той не е вманиачен по здравословното хранене и вярва, че това е нещо индивидуално за всеки. Любимата му подправка е черният пипер и дори се шегува, че не слага от него само в парфюма си. "Било вредно. Да, ама е много вкусно - казва музикантът. - Добре е човек да може да прецени за себе си от какво получава неприятни усещания, раздразнения на стомаха. За всеки здравословното хранене е нещо индивидуално. А и не съм убеден, че полезните биопродукти са истински."

Етиен обожава еврейската кухня и приготвя майсторски традиционни ястия. Прави Бисмарк чорба с праз и зелев сок, израелски телешки кюфтета, муртабак, еврейски ябълков сладкиш. Гордее се със своите кисели краставички, които е кръстил "Ала Етиен". През зимата музикантът залага на киселото зеле. За него също има собствена рецепта и не пропуска да зареди бидона за студените месеци.

Четете още

Етиен Леви: Не знам дали ще стана депутат!

Етиен Леви: Не знам дали ще стана депутат!

Етиен Леви влиза в парламента?

Етиен Леви влиза в парламента?

Етиен Леви: Никога не съм бил агент на ДС!

Етиен Леви: Никога не съм бил агент на ДС!

Етиен Леви бил агент от ДС

Етиен Леви бил агент от ДС

Реклама
Реклама
Реклама