Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18097914 www.bgdnes.bg

Диана Габровска номер едно в лесбо сцените

На еротичен фестивал до Акропола

Първата ни официална звезда във филмите за възрастни отличена за сцени с други жени

Диана Габровска е №1 в лесбосцените! Отличието първата българска официална порнозвезда получи по време на еротичен фестивал на метри от Акропола в гръцката столица Атина.

Реклама

В продължение на четири дни розовият фестивал предлага на посетителите шоупрограми на различни порнозвезди срещу заплащане на три сцени в различните вечери. Габровска е звездата на най-мощната гръцка компания в производството на ленти за възрастни и заради ВИП статуса си украсява щанда на sugarbabes.tv, където стотици посетители си правят снимки с нея и споделят колко харесват нейните филми.

Диана е отличена за горещите сцени с партньорката й Рафаела Бела. Двете порноактриси явно много си пасват, тъй като заснемат и още един филм, в който вече са трима - включва се и мъж, с когото играта буквално загрубява.

Това не е първа награда за Диана. Заради отличните си изяви Габровска грабна голямата награда на мащабния еротичен фестивал в гръцката столица Атина и през 2023 г. Призът за фаталната брюнетка, която стана Мис Плеймейт и прие поканата да се влее в редиците на порноиндустрията, тогава бе за най-добра сцена между трима души.

Видеото, което носи титлата на Диана, е заедно с една от големите гръцки порнозвезди Ванеса Адамопулу. Нашето момиче и Ванеса, която играе роля на нейна съседка, готина тийнейджърка, се мотаят вкъщи и гледат любимите си сериали. Но отвън е русият Родион, добре обучен крадец, който търси следващата къща, в която да влезе.

Получените награди са крачка към "Оскар" за възрастни - най-големите и престижни награди в индустрията за розови филми.

Престоят на Габровска в южната ни съседка е използван максимално и за заснемане на още порновидеа. Локациите са различни красиви острови около Гърция, а филмите се получават страхотно, сподели пред "България Днес" Диана.

През цялото време тя е със съпруга си Тони Габровски, който присъства както на еротик феста, така и на заснемането на самите филми. "Подкрепям напълно жена ми в това, което прави. Трудно е да се понесе от много хора, защото в днешния свят лицемерието и двуличността са на преден план. Дори се явяват като добродетел. И ако не си такъв, значи не си никакъв", сподели пред вестника Габровски, който е плътно до Диана след скандала с изтичането на голите й снимки по време на кандидаткметската надпревара на местния вот през 2019 г. в Момин проход.

Четете още

(ГОРЕЩИ СНИМКИ) Порнозвездата Диана Габровска се поти в сауна

(ГОРЕЩИ СНИМКИ) Порнозвездата Диана Габровска се поти в сауна

Порнокралицата Диана Габровска от леглото: Много мъже свършват твърде бързо!

Порнокралицата Диана Габровска от леглото: Много мъже свършват твърде бързо!

Диана Габровска влиза в "Биг брадър"?

Диана Габровска влиза в "Биг брадър"?

ГОРЕЩО! Порно звездата Диана Габровска премята палачинки

ГОРЕЩО! Порно звездата Диана Габровска премята палачинки

Реклама
Реклама
Реклама