Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18277229 www.bgdnes.bg

"Ден на отворените врати" в жилищен парк Royal Garden advertorial icon

Събитието тази събота предоставя възможност за избор на апартаменти с Акт 16 в Етап 2 на комплекса

„Ден на отворените врати“ ще се проведе в жилищен парк Royal Garden, етап 2. Специалната инициатива е по повод получаването на Акт 16 и ще се състои тази събота, 29 юни 2024 г., от 10 до 18 часа в градината на комплекса на ул. „Ген. Георги Вазов“до Mall Рlоvdіv.

В рамките на отвореното събитие търговските консултанти ще предоставят подробна информация за жилищния парк и ще помогнат на посетителите да изберат своя мечтан дом, където елегантен дизайн, функционалност и съвременни удобства съществуват в неповторим баланс.

Така гостите ще могат да се потопят в атмосферата на Royal Garden, като направят оглед на вече завършените сгради, луксозните общи части и свободните за продажба апартаменти, като усетят сами прекрасната и различна атмосфера, сигурната среда и уредения начин на живот, които предоставя комплекса.

Двете нови сгради на Royal Garden са реализирани с материали от най-висок клас на световни марки и са заложени модерни решения за създаване на луксозна, балансирана и здравословна среда за живот. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа на сградите са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Избран e висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет, която е устойчива на променливи атмосферни условия, с отлични енергоефективни и звукоизолационни качества. С цел допълнително редуциране на шума е поставена шумоизолация под подовата замазка. Изградена е система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите ѝ качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е изградена и система за пречистен свеж въздух. Подсигурено е отопление от ТЕЦ.

В етап две на Royal Garden бъдещите собственици могат да се насладят още на комфортни апартаменти, които се отличават с отлични разпределения – проектирани са така че да доставят на живеещите в тях простор, светлина и удобство.

Обърнато е специално внимание и на елегантно оформените общи части. Интериориорът носи визия и усещане за комфорт и уют.

Royal Garden е комплекс от затворен тип, предлагащ редица други удобства, които допринасят за напълно уредения начин на живот на своите обитатели. Сред тях са красива и целогодишно поддържана градина с обособен детски кът за игра, 24-часова охрана, видеонаблюдение, система за достъп, професионална поддръжка и управление, подземен паркинг с паркоместа и гаражи с удобна топла връзка към жилищните секции, както и места за зареждане на електромобили.

Жилищният парк се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Наблизо са Гребната база, модерни спортни съоръжения, Mall Рlоvdіv, детски градини,  тематични ресторанти, кафенета и хипермаркети.

Реклама
Реклама
Реклама