Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17993034 www.bgdnes.bg

Елизабет и Йордан от "Един за друг": Едвам изтърпяхме болката във вилата!

"Това че детето ни го нямаше до нас, беше най-трудното през цялото време. Но искахме заради него да стигнем до финал и да му докажем, че всичко е възможно и постижимо, и просто трябва да вярваш и да имаш воля да го постигнеш".

Това разкри Елизабет на Гала относно най-трудния им момент с Йордан в "Един за друг". Тяхната двойка, която завърши на трето място и София и Тихомир и Софи, които бяха втори, гостуваха в предаването "На кафе" по Нова тв и разкриха какво са научили за половинките си след любовното риалити.

Реклама

"Мислех, че познавам Тишо на сто процента, но за първи път след толкова дълъг период заедно, го видях как реагира по време на игра - каза Софи. - Всъщност открих нещо хубаво, че той е много достоен и че никога няма да постави човек в неизгодна позиция", призна тя.

Тишо допълни, че е видял толкова физическа сила в любимата си, която не е виждал досега. "Тя бе също психически устойчива и издържа на всякакви нападки вътре, удържахме се заедно. Тя изключително се издигна в очите ми", категоричен е Тихомир.

Елизабет пък изрази задоволство, че Йордан се представил в най-добрата си светлина. Какъвто е бил в игрите, такъв е и навън, така че знаела как реагира във всяка една ситуация. 

"Ели е прочетена книга, и не мисля, че тя научи нещо за себе си. Това че ще се справи, аз винаги съм го вярвал и знам, че го носи в себе си - каза Данчо. - Малко повече се ядосах на нея в женските игри, защото винаги се старае, а не го показа това, което го има. Но на последните предизвикателства доказа, че може, колкото и да е трудно, и колкото да я боли, защото пръстите много я боляха. Аз не можах да изтърпя на тази болка, но тя обаче издържа на нея и се справи отлично", каза още той.

Двойките споделиха, че с други участници отиват на екскурзия в Рим. Остава си приятелството между тях от предаването и ще продължат да се виждат и да си комуникират. 

Четете още

Секси фермерка търси мъж

Секси фермерка търси мъж

Мегаскандал след финала в "Един за друг", моралните победители били други

Мегаскандал след финала в "Един за друг", моралните победители били други

Нова разби Би Ти Ви, разликата е убийствена

Нова разби Би Ти Ви, разликата е убийствена

Победителите от "Един за друг" подариха на Гала златен винкел

Победителите от "Един за друг" подариха на Гала златен винкел

Реклама
Реклама
Реклама