Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17977744 www.bgdnes.bg

Секси фермерка търси мъж

  • Стартира ново риалити 
  • Габриела коли и пърли прасета, търси умен и уравновесен бачкатор

Ново риалити стартира след края на "Ергенът", "Хелс китчън" и "Един за друг". Последната и най-прясна родна продукция се казва "Секси фермерка търси мъж" и е с препратка към излъчваното за последно преди девет години шоу "Фермер търси жена".

Главно действащо лице в новия формат е сексапилната Габриела Тодорова. 26-годишната блондинка със сочни форми и изваяна фигура коли и пърли прасета, грижи се за агнета, телета, крави, коне и кокошки в семейна ферма в софийското село Лозен. Запретва ръкави, без да се оплаква за повечето не толкова приятни дейности в животинския рай близо до столицата и не се притеснява с любимите си розови ботуши да гази в калта и фекалиите.

Реклама

Мацката има и своите изисквания към кандидат-женихите. "Да е умен, висок, харесвам светли мъже. Ако може да е забавен, да е някой уравновесен, че аз грам не съм, да е самостоятелен и да може да поема рискове, да е бачкатор", изрежда необходимите качества за кандидатите за ръката й мъже.

Търсенето на принца на бял кон стартира преди броени дни и за малкото време успя да спечели стотици претенденти за сърцето на красавицата. Риалити формата обаче няма да видим по някоя от родните телевизии (поне засега), а онлайн във фейсбук групата "Помощ за завръщане на село. Заедно с децата и по-смело", където интернет дискусията се разгорещява до краен предел.

В ролята на сватовник влиза администраторът на групата Христо Ашламинатора. Човекът е познат по села и паланки с прякора си заради отличните си познания по ашладисване и облагородяване на дръвчета. Сега човекът, в съюз с 26-годишната фермерка Габриела, решава да намери мъж на чаровната девойка. Която иначе, убедени са мнозина, не би следвало да има особени проблеми в намирането на мъж заради визията си.

Габриела е свикнала мъжете да я свалят и да й правят мили жестове. Последният такъв е от понеделник, когато непознат номер й звъни и мъжки глас й казва, че я видял в социалните мрежи, симпатизирал й е и затова решил да дойде на крака в семейната ферма на Габриела и да я зарадва с две щайги с череши.

"Разбира се, че съм истинска фермерка и през цялата година ходя с гумени ботуши. Да си селянин е призвание и гордост", споделя Тодорова. Тя е майстор на домашния кашкавал и инициира редица благотворителни кампании, свързани с животни. Габриела не спира да се развива в работата си в семейната ферма, а наскоро успешно изкарва курс за "Хигиена и безопасност на фуражи при храненето на животни".

Засега кандидатурите изглеждат рехави и незадоволителни, а търсенето на умния, красив и уравновесен бачкатор продължава с пълна сила.

Реклама
Реклама
Реклама