Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17986991 www.bgdnes.bg

Груб преподавател съсипал дъщерята на Тони Димитрова

Учителят от НАТФИЗ обиждал жестоко наследничката на певицата, тя се отказала от следването

"Аз съм грубиянка и пея като шкурка."

Признанието направи пред "България Днес" певицата Тони Димитрова, на която й предстои национално турне, което ще започне с концерт на 8 юни в зала 1 на НДК.

Реклама

Билетите за предстоящите й изяви са почти разпродадени, защото Тони е безспорна любимка на България.

Запитана дали на сцената ще се качи със своята талантлива дъщеря Магдалена, с която има дует, изпълнителката каза: "Тя има много фин и нежен лиричен глас и пее много красиво за разлика от мен, аз съм грубиянка, аз пея като шкурка". Изпълнителката на "Обещания" разказа, че дъщеря й се насочила в друга сфера и завършва криминалистика.

Наследницата на Тони Димитрова, след като взела диплома за средно образование от бургаска гимназия, била приета и изкарала една година като студент в НАТФИЗ.

"Дъщеря ми си тръгна оттам жестоко разочарована, потисната и почти депресирана. Имаше един преподавател, не искам да му казвам името, сега работи в чужбина, който жестоко беше унизил Магдалена. Много бих искала някой ден на този човек да му видя очите и да го попитам какво толкоз направи дъщеря ми, че да го провокира и с толкова тежки думи да я обижда, още повече че и той има дъщеря студентка? Този преподавател я беше съсипал", ядосва се Димитрова.

След това наследницата й кандидатствала в Художествената академия и още на приемния изпит спечелила симпатиите на Греди Асса, който я обсипал с комплименти за таланта й. Приели я в специалността "Дизайн".

Реклама

"Не познавам Греди Асса, знам само, че е изключителен художник. Явно е и много добър човек с голямо сърце", разказа изпълнителката на "Ах, морето" и допълва: "Искам, като видя някой ден Греди Асса, да му целуна ръка, защото изкара от емоционалната агония и излекува Магдалена от унижението, на което бе подложена в НАТФИЗ."

След това обаче Асса се разболял и спрял да преподава на студентите. Дошла и COVID пандемията.

Един ден гласовитата дъщеря на Тони Димитрова я попитала: "Мамо, помниш ли, че като бях ученичка, много исках да стана криминалист, и сега искам. Но не знам дали ще ме подкрепиш, защото минах през НАТФИЗ, после през академията...".

Тогава певицата отвърнала: "Дете, ти си само на 20 г. и сега ти е времето да сменяш, да променяш, да се търсиш! Давай смело, гони мечтите си!". Магдалена веднага се впуснала на приемните изпити и влязла желаната от нея криминалистика. Тази година тя завършва специалността, предстои й да се насочи към магистратура. А дали някой ден отново ще се качи на сцена да пее с майка си, предстои да разберем.

Четете още

Тони Димитрова: Покойният ми батко ми изпрати братя Аргирови да ме пазят

Тони Димитрова: Покойният ми батко ми изпрати братя Аргирови да ме пазят

ИЗПОВЕД! Тони Димитрова РАЗКРИ какво я разтреперва

ИЗПОВЕД! Тони Димитрова РАЗКРИ какво я разтреперва

Тони Димитрова не прощава на предатели

Тони Димитрова не прощава на предатели

Тони Димитрова СВАЛЯ 15 КГ с помощта на д-р Емилова

Тони Димитрова СВАЛЯ 15 КГ с помощта на д-р Емилова

Реклама
Реклама
Реклама