Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17344569 www.bgdnes.bg

Алергични шокове едва не УБИВАТ актрисата Снежана Макавеева заради смъртта на кучето й

Паник атаки и анафилактични шокове, предизвикани от смъртта на кучето й, едва не убиват Снежана Макавеева. Това признава актрисата в „Животът по действителен случай".

34-годишната красавица преживява изключително тежко загубата на 15-годишната си домашна любимка Кари, която възприема като свое дете. От стреса започва да получава паник атаки. Отключва и тежки алергии, които водят до анафилактични шокове „които са много страшни и ти за секунди, за минути си отиваш", разкрива Макавеева. 3-4 пъти се докарва до такива състояния, в които й спасяват живота, признава още видимо разстроената Снежана.
„Аз не можех да говоря даже, едно цяло изречение не можех да ти кажа. Задушавах се, имах постоянно сърцебиене", продължава тя. Актрисата разкрива, че дядо й и нейна близка приятелка си отиват в ръцете й, но тогава тя преживява тези събития доста по-философски. Кончината на Кари е това, което я събаря. Знае, че е била твърде обсебена от кучето и дори често е обсъждала това с най-близките си. „Имах дори гаджета, които ревнуваха от нея", споделя Макавеева.


Успява да се измъкне от ужаса и тежките здравословни проблеми с духовни практики и медитации.
В същото време, когато се бори да преживее смъртта на кучето си, Снежана се бори и за собственото си физическо оздравяване. Тъй като животинчето умира, докато Снежи е в „Сървайвър", а тя самата се потрошава сериозно там, й се налага да лекува и тежки травми. „Бях със счупен крак, но никой в предаването не знаеше", разкрива още борбената актриса. С лекаря на предаването пристягат крака, за да може да участва в надпреварите. Не е искала да я изхвърлят от предаването, но когато в крайна сметка напуска състезанието, разбира, че положението е доста по-зле от това, което си е мислела. В крайна сметка не съжалява, защото „Сървайвър" е единственото реалити, в което й се е искало да участва.

Четете още

Снежана Макавеева си нарежда чакрите

Снежана Макавеева си нарежда чакрите

Оперираха Снежана Макавеева, Божана също се изпотроши

Оперираха Снежана Макавеева, Божана също се изпотроши

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама