Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15169042 www.bgdnes.bg

Оперираха Снежана Макавеева, Божана също се изпотроши

След "Сървайвър"

Счупих крака по време на битката там, казва актрисата

"Някой иска ли битка?" С този въпрос се обърна към виртуалните си приятели актрисата Снежана Макавеева, която претърпя сложна операция на крака си и вече излезе от болницата. "Това е същият крак, който счупих по време на битка в "Сървайвър", ама сега не се разминах без операция. Вече съм добре, възстановявам се", сподели красавицата.

По време на играта през април тя претърпя серия от тежки контузии. Блондинката, която се хвърля с рогата напред във всички игри, сцепи вежда по време на драматична битка, като й бяха направени три шева, а минути след това счупи палец на крака и навехна китка. "Голямо бедствие избедствах в този "Сървайвър"! Оцелявам ден за ден!", дори успя да се пошегува актрисата в риалитито.

Реклама

Няма и две седмици, и друг играч от "Сървайвър" - готвачката Божана Кацарова, също си счупи крака. Самата тя обясни, че от стреса и глада в играта е получила инсулинова резистентност.

"Еййй, ти да не видиш нещо от мен", пошегува се с приятелката си Кацарова. Мастършефката се похвали вчера в инстаграм, че е направила 28 крачки, при това без чужда помощ.

И Снежана, и Божана бяха едни от най-симпатичните герои в "Сървайвър". И двете са обиколили света, но Снежана от малка твърди, че предпочита мъжките игри, за разлика от Кацарова.

"Отраснах в компанията на трима по-големи братя - Атанас, който днес работи за "Майкрософт", и близнаците Сашо и Вальо, работещи в министерство и банка. Само аз избрах изкуството. Те ме отгледаха и опазиха. Бях мъжко момиче - износвах техните дрехи, играех на футбол, на пръчки. Да движа с момичета с роклички и куклички ми беше скучно", споделя актрисата.

Интересното за нея е, че е танцувала в балета на Слави Трифонов - "Сатен". Била е и модел, когато е на 13 г. "Обиколих света, знам и японски. Това беше и причината да впечатля журито, когато се явих на един кастинг. Приеха ме, тъй като искаха да се престоря на японец, който се прибира у дома - гладен и изнервен след работа, а жена му го оставила без вечеря. Явно съм ги впечатлила", смее се Снежана Макавеева.

Четете още

Ти да видиш! Гадже глези Снежана Макавеева във Венеция

Ти да видиш! Гадже глези Снежана Макавеева във Венеция

Снежана Макавеева с дебели хора на море

Снежана Макавеева с дебели хора на море

Реклама
Реклама
Реклама