Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15584753 www.bgdnes.bg

Бременната Бруна обидена на Неймар

Бразилецът, който чака дъщеря, сниман с две мацки в нощен клуб

Приятелката на Неймар Бруна Бианкарди е бременна в осмия месец, но това не пречи на бразилския плейбой да обикаля нощните клубове в компанията на привлекателни мацки. Бразилският футболист е бил заснет с две момичета в лъскаво заведение и този път Бруна решава да отговори. "Наясно съм какво се случи и отново съм разочарована - признава Бианкарди. - Намирам се в последния етап от бременността ми и тревогите ми са насочени към дъщеря ми. Това е всичко, за което ще мисля в момента. Благодаря на всички, които ме подкрепят. Благодаря за посланията и любовта." 

Неймар започва връзката си с Бруна през 2021 г. и двамата открито заявяват любовта си през януари 2022 г. Но футболистът не за първи път е подозиран в изневяра. Ней дори се извини публично на приятелката си при едно от предишните обвинения в измама.

Реклама

Известно е, че бразилецът има бурно любовно минало и 12-годишен син от предишна връзка. Както и безброй краткотрайни авантюри из цял свят. Заради всичко това практичната Бруна Бианкарди има подписан договор с палавия си любим. Част от клаузите в странния контракт изтекоха в медиите. При изневяра Неймар няма право да целува другата жена по устата. 

Трябва да използва презерватив и аферата не трябва да става публично достояние. Ако прегреши, трябва да плаща обезщетение. Това вече се случи веднъж заради изтеклата информация, че Неймар е бил близък с инфлуенсърката Фернанда Кампос. Историята предизвика напрежение между Неймар и Бруна, но и финансов превод към потърпевшата. Предстои да се разбере дали ще има ново плащане по "договора за рога".

Четете още

Неймар за "Ал Хилал": Взех правилното решение

Неймар за "Ал Хилал": Взех правилното решение

Неймар забъркан с певица

Неймар забъркан с певица

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама