Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/15188768 www.bgdnes.bg

Неймар за "Ал Хилал": Взех правилното решение

Звездата ще разполага със самолет, автомобили и имение

Бразилската звезда Неймар коментира трансфера си от "Пари Сен Жермен" в "Ал Хилал". Сделката беше финализирана и 31-годишният нападател ще продължи кариерата си в Саудитска Арабия. Очаква се в касата на ПСЖ да влязат между 90 и 100 млн. евро, а самият Неймар ще получи 300 млн. за два сезона с екипа на "Ал Хилал".

"Искам да напиша нова история - емоционален е Неймар. - В първенството на Саудитска Арабия вече има голям брой футболисти от най-висока класа. Лигата постоянно се развива. Убеден съм, че идвам на място, към което все повече играчи ще се стремят".

Реклама

Бразилецът е убеден, че ще има възможността да играе във всеки мач и да бележи голове. "Ал Хилал" е голям клуб с фантастични фенове. Това е най-добрият отбор в цяла Азия. Чувствам, че взех правилното решение в подходящия момент. Обичам да побеждавам и да вкарвам голове. Вече ще го правя в "Ал Хилал", продължи бразилецът.

В цялата кариера на Неймар за него са платени рекордните в историята на футбола 400 млн. евро. "Барса" го купи от "Сантос" за 88 млн., а след това го продаде на ПСЖ за 222 млн. Това е най-скъпият трансфер и до днес.

Медии разкриват още какви са някои от различните бонуси, предвидени за него. Така например звездата ще се радва на частен самолет, който да го вози до желаните от него дестинации. Отделно Ней ще получава по 500 000 евро са всяка споделена от него публикация в социалните мрежи, в която промотира Саудитска Арабия и тамошното футболно първенство. Ней и неговото семейство ще разполагат с три луксозни автомобила с шофьори. Наред с това звездата ще живее безплатно в имение от един декар, в което наред с големия брой служители като персонал ще има трима готвачи. Самото имение е с 25 стаи, три сауни и басейн.

Четете още

Неймар забъркан с певица

Неймар забъркан с певица

Скандал: Неймар се млати в бар

Скандал: Неймар се млати в бар

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама