Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/15174369 www.bgdnes.bg

Неймар забъркан с певица

Футболистът опасно близък с Нати Наташа

Футболната звезда Неймар, изглежда, отново е кръшнал, вървят слухове както сред неговите почитатели, така и в музикалния свят. Този път погледите са насочени към певицата Нати Наташа.

Играчът на ПСЖ е известен както със страхотните си качества на терена, така и с личния си живот. Преди месеци бразилският национал и сегашната му приятелка Бруна Бианкарди изненадаха последователите си, като обявиха, че към семейството се присъединява нов член, но една от последните му публикации в мрежите задейства всички аларми.

Реклама

Само преди ден публикация в профила му в инстаграм породи нови слухове. Чрез "история" Неймар сподели с последователите си видео от хола си, в което се вижда как гледа видеоклип на певицата Нати Наташа. Това, което привлече вниманието на мнозина, е, че във видеоклипа изпълнителката се появява в разголено облекло.

За да налее масло в огъня, Неймар реши да спомене Нати, която в момента има връзка с продуцента Рафи Пина, който в момента е в затвора за нарушения на федералния закон за оръжията. Този факт накара феновете да свържат точките на евентуална връзка между бразилеца и певицата.

Връзките на Неймар във времето, които бяха зорко следени, бяха с имена като Каролина Дантас, Бруна Маркезине, Татиан Суто и Бруна Бианкарди, с която отново е заедно. Слухове го свързваха и с други личности от шоубизнеса като Барбара Берлускони, Риана и Анита, а любовният му живот е обект на постоянни спекулации.

Четете още

Неймар натопен в гей афера

Неймар натопен в гей афера

Неймар очаква момиче

Неймар очаква момиче

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама