Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/interesnite/article/18162187 www.bgdnes.bg

Продуцентът Димитър Тодоранов води 20 световноизвестни диджейки у нас на морето

Световноизвестната моделка Макарена Хофман идва в Лозенец за уикенда по покана на продуцента Димитър Тодоранов.

33-годишната мацка работи като диджей в едни от най-актуалните клубове по света и в Ибиса. Тя е лична приятелка на друга мегазвезда - Адриана Лима и в края на лятото се очаква да я доведе по нашето Черноморие.

Реклама

"Впечатлен съм от енергията, която излъчват диджеите жени. Именно затова реших тази година да ни гостуват поне 20 такива. Макарена е една от звездите ни", каза продуцентът. Красавицата пристига с частен самолет, наела е два апартамента и е поръчала минерална вода от остров Фиджи. Хофман е завършила реклама и пиар в Мадрид, след което става една от най-популярните световни моделки. Дефилира за модните подиуми в Париж, Милано, Истанбул, Мексико. Най-добри приятелки са с Адриана Лима.

Макарена е завършила и актьорство и има доста роли в киното.

През 2017 г. участва в хитовия испански сериал "Колекция кадифе", който бе излъчен и у нас по БНТ. Макарена има интересна фамилия - баща й е аржентинец, майка й - испанка, а дядо й германец.

"Много са изненадите, които хората ще видят по морето това лято. Питате ме за Лили Иванова, тя е феноменална. Наистина направихме уникални три концерта с нея и се радвам, че продължава да пее и твори", каза Димитър Тодоранов.

"Човекът на усещанията", както се определя продуцентът освен "Арт поток", който включва Лозенец и Царево, за първи път прави и "Джазче" в Приморско, където също се очаква на сцената да се качат големите звезди на българската попсцена.

Повече за Димитър Тодоранов - сканирайте и гледайте разговора с него

Четете още

Митко Тодоранов мисли за лятното "Джазче"

Митко Тодоранов мисли за лятното "Джазче"

Тодоранов с четиридневен DJ фестивал

Тодоранов с четиридневен DJ фестивал

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама