Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/evro%202024/article/18200983 www.bgdnes.bg

50 745 паунда залага Макгрегър на Роналдо

Кристиано Роналдо може да донесе на ирландския ММА боец Конър Макгрегър печалба от 761 310 лири!

За целта португалецът просто трябва да прави това, което най-добре умее - да бележи голове. Ако 39-годишният Кристиано стане голмайстор на Евро 2024, Конър ще спечели 761 310 лири при залог от 50 745. Макгрегър сам е споделил новината с публикация в социалните си мрежи, пише "Спортсбрийф".

Реклама

Очаква се Кристиано да изведе Португалия с капитанската лента срещу Чехия тази вечер. Двата тима излизат в двубой от група "F" в 22 ч. Звездата на "мореплавателите" ще играе на шесто европейско първенство, което е рекорд в историята на надпреварата.

Роналдо е огорчавал не един и двама вратари, но има и такива, срещу които никак не му върви. Един от тях е бившият ни национален страж Владо Стоянов. Българинът има две спасени дузпи срещу суперзвездата. "България Днес" потърси Владо за коментар и прогноза преди първия мач на Португалия на европейското.

"За Роналдо с пълна сила важи правилото, че формата е временна, но класата е вечна - категоричен е Владо Стоянов. - Кристиано не спира да се грижи за себе си и дори на сериозна футболна възраст е много опасен играч. Най-вероятно това ще бъде последният голям форум на Роналдо. Въпреки това вярвам, че неговата класа ще помогне на Португалия да постигне нещо значимо в Германия."

Стоянов се върна към паметните си срещи с Роналдо и разкри интересни подробности, останали скрити за камерите. Като вратар на "Лудогорец" Владо спасява дузпа на Кристиано, а след това повтаря упражнението и с националната фланелка. България побеждава Португалия в приятелски мач на 25 март 2016 . с 1:0 и това е неприятен спомен за Кристиано.

"След тази контрола Роналдо бързаше да се прибере в съблекалнята - спомня си Стоянов. - Най-вероятно съм го ядосал, след като му спасих дузпа и не позволих да ми вкара гол. Горд съм, че оставих името си в историята и съм сред вратарите, спасявали дузпи на великия Кристиано."

Четете още

СВЕТЪТ Е ФУТБОЛ! Геро за Англия, Фики за Португалия, Кали за Испания

СВЕТЪТ Е ФУТБОЛ! Геро за Англия, Фики за Португалия, Кали за Испания

Рекордите на Евро 2024

Рекордите на Евро 2024

Вижте най-секси мацките на Евро 2024

Вижте най-секси мацките на Евро 2024

Кристиано: Не ми остава много време

Кристиано: Не ми остава много време

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама