Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/8833807 www.bgdnes.bg

Певицата Мария Грънчарова: Говоря си с татко насън

 

Изпълнителката изпрати син абитуриент

И Мария Грънчарова се присъедини към редиците на родителите, успешно изпратили абитуриент. За разлика от повечето родители обаче тя не вижда всеки ден детето си - заради съдебни драми около развода й.
На абитуриент внук не можа да се зарадва и естрадната легенда Борислав Грънчаров. Бащата на Мария Грънчарова си отиде след продължително боледуване от коварна болест преди три години, но никога не е напускал истински дъщеря си.
Мария Грънчарова, която в името на семейството преди две десетилетия се отказа от певческа кариера, споделя, че още често сънува покойния си баща. "Насън си говорим, дава ми напътствия и кураж. Води ме. Усещам го като подкрепа, като закрила, духът му е непрекъснато около мен. Сега ми помага още повече, отколкото приживе. Може би и това ме държи в кондиция по някакъв начин сега. Не съм приела, че след смъртта на баща ми няма да го има изобщо", емоционално споделя Мария Грънчарова.


Макар и да изпрати абитуриент, тя рядко го вижда. От две години певицата и мъжът й са официално разведени, но не са приключили делата между тях. До официалната разлъка се стига, след като Грънчарова научава, че от години съпругът й имал странична връзка. Мария нееднократно е споменавала, че с много краткотрайни изключения не си вижда детето. По нейни думи синът дори отказал да отиде на премиерата на филма "Връзкология", където Мария играе и който тръгна по кината навръх Свети Валентин т.г.
"Мога само да гадая каква е причината за това... Според мен баща му забранява да се вижда с мен. 19-годишният ми син живее с татко си, зависим е от него финансово и вероятно предпочита да си спести всички неудобства, които ще възникнат от срещите с мен. Така, както бях напъдена от вкъщи преди време и лишена от всичко, така много бързо може да се случи същото и с него", казва с огорчение Грънчарова.
Дори и по телефона рядко се чуват, не повече от 1-2 пъти месечно. "Майка съм и ми е мъчно, че не мога да си виждам детето. Имаше период, в който толкова страдах, че дори не можех да заспя. Не мигвах нощем, защото не знаех как е синът ми, какво се случва с него... Но и това успях да го превъзмогна", казва дъщерята на Грънчаров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама