Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/19096730 www.bgdnes.bg

Бербатов и олимпийски шампиони спасяват малкия Краси

250 спортисти се включиха в благотворителен търг

Олимпийските шампиони Семен Новиков и Карлос Насар, както и Димитър Бербатов се включиха в благотворителния онлайн търг в помощ на Красимир Цветков. Той отново е дело на Василена Шликова, която редовно организира подобни кампании след молба на боксьорката Светлана Каменова.

Красимир Цветков е 15-годишно момче от град Плачковци. Преди два месеца претърпява тежък пътен инцидент, в който губи баща си. Той остава напълно неподвижен от кръста надолу. Нужни са 300 000 евро за лечение и рехабилитация на момчето в Турция, за да може да проходи.

Реклама

В търга вече са се включили 250 изявени български спортисти. Някои от тях са подкрепили каузата и дарявайки пари за Краси по банков път. Олимпийският шампион Семен Новиков дарява едно от своите състезателни трика. Карлос Насар предоставя своя подписана фланелка. Бербатов се включва с няколко лимитирани картички с автограф.

"Искам да благодаря на всички включили се до момента - боксьори, MMA бойци, сумисти, борци, лекоатлети, баскетболисти, волейболисти, футболисти и всички треньори от различни спортове", споделя Василена, която е известна със своите благотворителни акции.

Сред най-изявените ни състезатели, подали ръка в помощ на Краси, са още Стойка Кръстева, Владислав Георгиев, Светлана Каменова, Рами Киуан, Григор Саруханян, Юлияна Янева, Биляна Дудова, Пламена Миткова, Радослав Янков, Любомир Епитропов, Йордан Йовчев, Густаво Бусато, Спас Делев и др.

Всички артикули се продават на страницата на Василена във фейсбук. След това тя превежда парите по сметката на Краси. Така халатът на боксьора Йосиф Панов от последния му мач на Макс Fight 59 бе продаден за 1000 лв.

Това е 16-а благотворителна акция за Шликова.

"Благодаря от сърце на всички, които се включват. Благодарение на тях помогнахме на много хора в цялата страна до момента. Вече имаме няколко напълно излекувани хора", казва тя.

А ние пожелаваме на Краси да е следващият, излекувал се!

Сметка:

ОББ

IBAN: BG62UBBS80021468437910

Валута: EUR

Титуляр на сметката: Краси Радославов Цветков

Четете още

Люксембург пали скандали в бърлогата на "лъвовете"

Люксембург пали скандали в бърлогата на "лъвовете"

Бербатов ШАШНА всички! Заприлича на Бонд

Бербатов ШАШНА всички! Заприлича на Бонд

Бербатов с Ноле и Гришо: Балканската връзка е силна!

Бербатов с Ноле и Гришо: Балканската връзка е силна!

Стоичков помирява ЦСКА-София с БФС

Стоичков помирява ЦСКА-София с БФС

Реклама