Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/18237233 www.bgdnes.bg

Топбоксьорка на крилете на любовта преди олимпиадата

Станимира Петрова за първи път показа мъжа до нея

Станимира Петрова се носи на крилете на любовта по-малко от месец преди олимпиадата в Париж. Там боксьорката ще се цели в медалите.

Явно в личния живот Станимира вече е нанесла успешно кроше и е намерила мъжа до себе си. И най-накрая го показа. Той се казва Васил Петров.

Реклама

Мъжът до боксьорката е обвит в мистерия. Не е ясно как са се запознали, нито с какво се занимава. "България Днес" научи, че Васил е бивш футболист, но след като не успява да пробие в професионалния футбол, се отказва. Левскар е. Работи в "Лев Инс". Често е забелязван в известни заведения през годините.

Двамата със Станимира са заедно от повече от година. Доскоро боксьорката криеше изгората си от обществеността. Едва преди няколко дни сподели първи снимки с любимия. Те са от спортната база на Белмекен, където Петрова се готви за олимпиадата.

"В рая", написа Станимира под кадър, на който е в прегръдките на любимия.

За първи път боксорката загатна, че има мъж до себе си, в края на миналата година.

"Вече ми е време за деца, семейство - каза тогава Станимира в интервю. - Да, имам човек до себе си. Мисля, че са сериозни нещата. От няколко месеца сме заедно. В социалните мрежи не обичам да споделям за личния си живот. Гаджето го крия, че да не ми го вземат."

Явно Петрова вече е сигурна в чувствата на човека до себе си и е готова да го покаже на всички. Освен това го е запознала с близките си в Асеновград, откъдето е.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама