Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17969932 www.bgdnes.bg

ШОК! Емили Тротинетката подкара влак

Машинисти редовно канели скандалното блонди да се качва в локомотива

Невероятно, но факт: Емили Тротинетката... подкара влак, разбра "България Днес".

"Беше много вдъхновяващо! Даде ми много кураж в живота и се гордея истински със себе си, че дори мога да карам и влак", написа любимата на бившия културист и участник във "Фермата" Тихомир Рангелов.

Скандалното блонди от Плевен е вторият човек в държавата ни, който е сядал на мястото на машиниста, макар и без бели ръкавици и без да има тапия или опит след цар Борис Трети. Цялата история е като оживяла илюстрация към хита на Петра "Командира на вагона", остроумничат потребители в мрежата.

Реклама

21-годишната Емили описва в детайли как е управлявала трена, но тъй като не притежава квалификация за подобна отговорна дейност, не споменава нито номера на композицията, нито линията, по която се е движел, нито имената на служителите на БДЖ, намиращи се по това време в кабината на локомотива. Не й липсва обаче самочувствие, и то завидно, в посочването на новия "командир на вагона": "Ето кой ще кара влака - Емили", написа тя.

Тротинетката обаче разкрива и нещо мегаскандално. "Редовно ми се случва, когато пътувам с влак в България, машинисти, които са ми фенове, да ми предлагат да се качвам в локомотива и да ми показват как се кара влакът", твърди Емили.

По думите й наскоро тя приела поканата. "Позволиха ми да седна на мястото на помощник-машиниста и помагах в управлението на влака", изфука се избраницата на ексатлета.

"Наистина чувството да управляваш такава машина и да возиш почти цяло село с хора отзад във вагоните е много яко и готино и в същото време си трябва много отговорност и внимание, защото машинистите носят отговорност за живота и здравето на пътниците във влака", подчертава Тротинетката. Тя не крие, че да караш влак, е изключително сложно. "Много трудно е да управляваш влак, защото има много ръчки и бутони, към които трябва много внимателно да се подхожда. За мен беше чест за пореден път да помагам в управлението на влак и съм благодарна на машинистите от БДЖ-ПП, че ми се довериха за пореден път и ми позволиха да помагам в карането на влака!", излива емоциите си Емили.

Следвайки хронологията на публичните атракции на блондинката, тя се прочу първо с фученето с тротинетка с над 100 км/ч, и то по оживени шосета и магистрали. През лятото на 2022-ра при поредната гонка с вятъра при пороен дъжд Тротинетката изхвърча от скутера си на Симеоновски шосе в София и по чудо се отърва след зрелищно търкаляне по асфалта и стопиране в мантинела само с огромно охлузване на задните части. След премеждието Емили пожела да смени тротинетката с мощния мотор, подарен й от Тихомир. Тя изкара с пълно шест теорията и кормуването в градски условия, но от КАТ отказали да й дадат книжка заради... цели шест психиатрични диагнози, възнегодува преди месец самото блонди. И сега търсачката на силни усещания е решила да се отдаде на приключение с още по-висока доза адреналин - каране на влак. Пред свои близки Емилито доверила, че щяла да изкара курсове за локомотивен машинист. "И този път вече ще ми дадат документ за правоуправление!", настоявала Тротинетката.

Четете още

Емили Тротинетката: Страх ме е да не ме убият на някой мач!

Емили Тротинетката: Страх ме е да не ме убият на някой мач!

Психиатри ОТКАЗАХА шофьорска книжка на Емили, блондинката пак се качва на тротинетка

Психиатри ОТКАЗАХА шофьорска книжка на Емили, блондинката пак се качва на тротинетка

Реклама
Реклама
Реклама