Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17775336 www.bgdnes.bg

Емили Тротинетката: Страх ме е да не ме убият на някой мач!

Ултрасите заплашват живота и здравето на всички хора на стадиона, каза трансмомичето, което се оказа фен на "Левски"

"Обичам футбола, но никога досега не съм ходила на мачове, защото се страхувам да не ме изнесат с краката напред! Футболните хулигани и ултрасите много ме мразят." Това каза за "България Днес" Емили Тротинетката. Наскоро скандалното блонди от Плевен вейна флага на любимия си футболен тим - "Левски", на балкона на апартамента във Варна, където живее от миналата година. Любимата на бившия културист и участник във "Фермата" Тихомир Рангелов се оказа оказа върла фенка на "сините", научи още вестникът от самата нея.

Реклама

Бившето момче добави, че има опасност да го убият, ако гледа мач на стадиона. "Футболните хулигани все търсят да се бият, гледат да нараняват, да посягат на човешки животи без причина", опасява се Тротинетката.

Емили си падала от дете по "Левски", но истински я запалила да стане техен почитател общата им приятелка с Тихомир - 32-годишната софиянка Елизабет Зарева, с която съжителстват под един покрив в морската столица като "любовна триада". "Още през 2022-ра, когато започнах връзката си с Елизабет, тя ме запали по "сините". От малка тя е техен фен", разкри Емилито.

Тя изброи и причините, поради които никога досега не е гледала футболно дерби на живо. "Първо, защото не ми харесва обстановката. Второ, защото са изроди, гадни хора. Трето, защото искат да се бият, защото чупят, трошат, хвърлят бомбички", изля възмущението си Тротинетката.

Провокативната русокоска се пита дали не е възможно всеки мач "да се гледа спокойно, без проблеми, без бой, без обиди". И пояснява, че "за мен любовта към даден отбор не е свързана с принадлежност, етнос, сексуална ориентация - важно е да го почиташ до гроб!".

Най-силно обаче я потресло нахлуването на левскари от сектор Б в сектор А и последвалите поразии и меле между свои. Въпреки че в живота Емили изобщо не е от кротките, когато стане въпрос за футбол, тя е еднозначно и против побоищата между агитките на различните отбори. "За мен това е вандализъм и гаменско държане!", категорична е тя.

"Точно затова полицията пръска със спрейове дори и срещу невинни деца! И тези, които гаменчетата наричат семкари, са хора, които просто отиват да си гледат мача спокойно, а не да се бият и предизвикват напрежение! После защо има задържани и осъдени запалянковци - защото предизвикват нежелано и непредизвикано напрежение!", мотивира се Тротинетката. Пред "България Днес" гаджето на ексатлета и специалист по здравословно хранене изрази и желанието си "да бъдат намалени фракциите на трибуните, които бият беззащитни хора без причина". "Нека "Левски" бъде по-нагоре с лоялна публика и нека Мъри Стоилов да се върне, защото докато той беше треньор, отборът просперираше и беше на върха. Вън Наско Сираков и Николай Костов!", призова Тротинетката.

Четете още

Психиатри ОТКАЗАХА шофьорска книжка на Емили, блондинката пак се качва на тротинетка

Психиатри ОТКАЗАХА шофьорска книжка на Емили, блондинката пак се качва на тротинетка

Емили Тротинетката ударно слабее

Емили Тротинетката ударно слабее

Реклама
Реклама
Реклама