Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/6028321 www.bgdnes.bg

Вече всеки може да отслабва с личен диетолог advertorial icon

Ако сте опитвали да отслабнете с някоя от масовите популярни диети, най-вероятно знаете, че свалените с цената на много лишения килограми, се връщат бързо след приключване на диетата.

Има научно обяснение за този неприятен факт. То е, че няма универсална диета. Никоя диета не може да работи еднакво добре за всички хора.

Каква е алтернативата на масовите диети? Индивидуален хранителен режим, съобразен с особеностите на човека, за който е изготвен.

Вече всеки в България може да получи такъв режим лесно и бързо. Нужно е единствено да има достъп до интернет и да посети сайта www.topforma.bg. Това е първият в България уебсайт за диетологични консултации и изготвяне на индивидуални хранителни режими.

През сайта всеки може да поръча режим, като попълни подробен въпросник. След това диетологът Ипократис Пападимитракос изготвя режима лично, съобразявaйки се с отговорите ви.

И това не е всичко. Освен режим, получавате и постоянна подкрепа от Ипократис и екипа му по време на режима. Можете да задавате неограничен брой въпроси към диетолога си.

Режимът е ефективен, защото е съобразен с целите, здравословното състояние, хранителните предпочитания и начина на живот на всеки отделен човек. Освен да отслабнете, Топ Форма ви помага да усвоите правилни хранителни навици, с които да задържите постигнатите килограми. Зааслужава си да опитате.

Реклама
Реклама
Реклама