Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/zdrave/article/5562311 www.bgdnes.bg

Страдате ли от увеличена простата? advertorial icon

С напредването на възрастта настъпват редица нарушения в уринирането, които влошават качеството на живот на съвременния мъж. Увеличената простата причинява:

- често изпускане на урина, особено нощно време

- неочаквани, непреодолими позиви за уриниране

- непроизволно изпускане на урина (инконтиненция)

- усилие и напъване, болки и парене

- чувство за недокрай изпразнен пикочен мехур

- отделяне на слаба, накъсана струя

Тежката форма на заболяването се характеризира с образуването на остатъчна урина. Тя предизвиква непрекъснат дискомфорт и е идеална хранителна среда за бактерии, водещи до болезнени възпаления на пикочния мехур или на простатата. Причинява и образуване на камъни. Много от засегнатите в един момент напълно престават да уринират и се налага да носят постоянен катетър!

Досега най-популярният метод беше отворената хирургическа операция (ТУРП) с дълъг болничен престой и месеци на възстановяване. При тази процедура се отстранява само част от простатнатна тъкан и за кратко облекчава уринирането, а след време пикочните проблеми при част от пациентите се възобновят! Затова в урологията започват да се използват лазери – модерните скалпели.

В България от години Хил клиник работи с изключително ефективното и безопасно решение на проблема - Зелен лазер, който буквално изпарява простатата. Увеличената жлеза се премахва без нито един разрез!

Тази доказана лазерна технология e категорична алтернатива на хирургическата операция. Оперират се дори с особено големи простати и помага да се коригират напълно нарушенията в уринирането. След процедура със Зелен лазер мъжът се завръща към нормалния си начин на живот още на следващия ден, запазва своята сексуална активност.

Стотици хиляди мъже по цял свят успешно са решили проблема с увеличената си простата с помощта на Зелен лазер. У нас, в Хил клиник са оперирани повече от 1300 мъже с увеличена простата!

Хил клиник е единственото място в България, където разполагат с последно поколение Тулиум лазер, с Холмиум лазер и с прочутия Зелен лазер. Не случайно и това е екипът, извършил най-голям брой лазерни операции на простата в страната.

Хил клиник ви кани на ПРОФИЛАКТИКА НА ПРОСТАТАТА

През този месец цената целия пакет преглед, изследвания, PSA туморен маркер - 40 лв.

Пациенти с рак на простатата могат да получат консултация безплатно.

Само с предварително записване: тел. (02) 439 31 31

Реклама