Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/18879326 www.bgdnes.bg

УЖАС! Бивша миска смляна на пюре в блендер

Удушена, нарязана с електрически трион, смляна на кайма в блендера и разтворена в киселина от съпруга си. Тази ужасяваща съдба сполетя бивша швейцарска миска. За преобръщащото червата убийство в покрайнините на Базел разказва "Унилад".

Транжирани парчета от тялото на 38-годишната красавица Кристина Йоксимович са открити в дома й в Бенинген край Базел вечерта преди Свети Валентин. Части от трупа на майката на две деца и финалистка на Мис Швейцария 2007 липсват, а разследването установява, че те са били направени на пюре от убиеца и разтворени в киселина. Касапницата се разиграва през февруари, но смразяващите кръвта подробности едва сега излизат на бял свят.

Реклама

Единственият заподозрян е съпругът на Кристина - 41-годишният Томас. Първоначално той твърди, че намерил жена си мъртва и решил да я разчлени в пералното помещение в състояние на паника. По-късно си сменя показанията, като започва да твърди, че е действал при самоотбрана, тъй като Йоксимович го била нападнала с нож. Доклад от съдебномедицински експертизи обаче противоречи на твърдението му за самоотбрана. Освен това докладът показва, че красавицата е била удушена, преди да бъде посечена с градинси ножици, електрически прободен трион и нож. След това парчета от нея са смлени с ръчен блендер, направени на пюре и разтворени в химикал.

Междувременно близки на миската разкриват, че тя редовно е била физически малтретирана от Томас. Съпругът килър е в ареста, където чака присъдата си.

Четете още

Задържат любовник на българка,след като рибар намира трупа й

Задържат любовник на българка,след като рибар намира трупа й

Стефан разчленява Галя и я натъпква в чували
Стефан разчленява Галя и я натъпква в чували

Стефан разчленява Галя и я натъпква в чували

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама